CARTA DE SERVEIS

Cursos de programació adults i extraescolars de 7 a 18 anys

Cursos per a juvenils (7 a 18 anys)

El programa per a joves està orientat a alumnes joves, d'entre 7 i 18 anys que vulguin iniciar-se en l'art de la programació. Els nostres professors assessoraran l'alumne en quin seria el recorregut ideal a través dels llenguatges que impartim depenent dels seus interessos i capacitats, de forma que les classes extraescolars mai resultaran avorrides.

Itinerari i cerca de talent innat

En una entrevista prèvia a l'inici de la formació, el nostre equip docent decidirà junt amb l'alumne quins llenguatges li podrien agradar més, i quina temàtica vol reforçar o aprendre. Durant el curs es farà un seguiment de l'alumne amb l'objectiu no només que aprengui al millor ritme, sinó també buscant un talent innat per a qualsevol àmbit de la informàtica.

Tallers

Addicionalment als cursos, oferim una sèrie de tallers de robòtica i tecnologies durant l'any. Aquests tallers normalment els impartiran experts en la matèria externs al centre que puguin compartir la seva experiència professional amb els alumnes, donant-los a conèixer altres branques de la tecnologia en la qual centrar el seu talent. Per més informació, posi's en contacte amb nosaltres.

Horaris
De dilluns a divendres qualsevol dia de la setmana 1 o 2 hores de 16.30 h a 20 h.
Què esperar del curs
Tots els alumnes que completin el seu itinerari en sortiran tenint coneixements avançats de programació, metodologia de programació i trigonometria. Addicionalment també fomentem el treball en equip, així que també coneixeran els rols dels diversos càrrecs a l'hora de desenvolupar programari en una empresa gran.
Saber més

Cursos de repàs i preparació a exàmens

El nostre programa de repàs està orientat a alumnes de programació de totes les edats que vulguin ampliar o reforçar els seus coneixements.
Excellent Code Academy té un ampli ventall de llenguatges impartits per experts en cada matèria.

Objectius

Donada la naturalesa adaptable dels nostres cursos, els objectius seran diferents per a cada alumne. En el moment de fer la matricula, l'alumne té que especificar quin serà el seu objectiu, sigui simple curiositat o aprovar el final d'una assignatura. Les classes s'adaptaran a l'alumne per maximitzar el profit que en tregui.

Què esperar del curs

Cada alumne pot esperar un tracte personalitzat, adaptat a les seves necessitats i els seus punts forts. Durant el curs, farem servir el temari i sistema d'avaluació que ens sol·liciti l'alumne i, si no en te cap, el proveirem nosaltres o l'assessorarem en escollir-ne un.

Horaris
Horari a convenir. De dilluns a divendres de 16.30 h a 20 h i dimecres de 10 h a 13 h.
Et tornem els diners
A Excellent Code Academy tenim tanta confiança en el nostre equip docent que si no aproves l’exàmen, et tornem els diners! Per conèixer les condicions d'aquesta oferta, posa't en contacte amb nosaltres.
Saber més
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadistiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. OK | Més informació