CURSOS PER A JUVENILS

Cursos de Logo, Scratch i robòtica.

El programa per a joves està orientat a alumnes joves, d'entre 7 i 18 anys que vulguin iniciar-se en l'art de la programació. Els nostres professors assessoraran l'alumne en quin seria el recorregut ideal a través dels llenguatges que impartim depenent dels seus interessos i capacitats, de forma que les classes extraescolars mai resultaran avorrides.

Itinerari

Si et vols iniciar en la programació, oferim un itinerari de cursos personalitzat assessorat pel nostre equip de professors. Posa't en contacte amb nosaltres i descobreix quina és la forma més indicada d'afrontar les teves inquietuds.

En una entrevista prèvia a l'inici de la formació, el nostre equip docent decidirà junt amb l'alumne quins llenguatges li podrien agradar més, i quina temàtica vol reforçar o aprendre. Durant el curs es farà un seguiment de l'alumne amb l'objectiu no només que aprengui al millor ritme, sinó també buscant un talent innat per a qualsevol àmbit de la informàtica.


  • Recerca del talent innat (gratuït): Els fem una entrevista prèvia a la matriculació amb els pares o tutors de l’alumne, cerquem els seus talents innats, que ens encaminarà més tard a poder donar una formació personalitzada.
  • Perseverança: Tallers per evitar la dispersió i que l'alumne sàpiga concentrar-se en els seus objectius que ell mateix es marqui.
  • Matemàtiques computacionals: A més de l'ensenyança de les seves bases. En l'estudi dels distints llenguatges de programació ja les porta incorporades.
  • Impressió 3D / Drons: Aquí perseguim que l'alumne interioritzi que no està en l'escola estudiant, si no jugant, ja que en una edat juvenil només s'aprèn jugant.

Perquè aprendre a programar

Hi ha moltes raons per les quals aprendre a programar és important. En l'àmbit acadèmic, està demostrat que nocions bàsiques de programació contribueixen favorablement en el rendiment de l'alumne i en el seu rendiment en assignatures de matemàtiques. En l'àmbit professional la demanda d'experts en programació i informàtica és cada cop major, i es preveu que creixi continuadament durant els pròxims anys.
La prova d'això és que els sistemes educatius més punters del món s'estan adonant del potencial de la programació en joves i ja fa 3 anys que s'han posat en marxa plans per implementar l'assignatura en escoles de primària i secundària. No ens podem quedar enrere. El moment d'aprendre és ara!

El nostre mètode

Excellent Code Academy utilitza una metodologia basada en el procés natural d'adquisició del coneixement i habilitats.
Un procés infal·lible que ha de seguir un ordre idoni, natural i espontani. En el dit ordre és bàsic començar com fan els animals de cadells: jugant. I així són els nostres cursos per juvenils de 7 a 18 anys. En els que prevalen les activitats lúdiques combina'n creativitat, valors i desafiaments per tal d'estimular la seva capacitat d'aprenentatge.
Som conscients que existeixen distints perfils d'estudiants i que tinguin unes necessitats específiques en la seva forma d'aprenentatge. Per això ens esforcem per adaptar-nos a les seves necessitats de forma particularitzada.
La varietat d'horaris i cursos que oferim són també per poder adaptar-nos a cada alumne.

Logo

Amb una tortuga com a protagonista, logo ensenya a l’alumne la sintaxi bàsica de la programació i la animació 2D.

Scratch

Scratch és un llenguatge que dóna especial importància a una sintaxi realista i permet el treball en equip, que és vital pel món laboral.

Lego Mindstorms

Lego Mindstorms permet treballar la creativitat creant amb les seves mans les diferents estructures a les que després podrà donar moviment conforme l'alumne apren nocions de programació.

Python

Python és un dels millors per introduir a l’estudiant a la programació, ja que és molt potent i proper al llenguatge natural.

Alice

Alice permet a l’estudiant programar animacions 2D i 3D sense necessitat de aprendre una sintaxi complexa.

Karel el Robot

Amb molt poques instruccions definides que el nostre robot entén, el desplacem pel seu món fent-li sortejar obstacles per recollir una sèrie d’objectes.

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadistiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. OK | Més informació