CURSOS DE REPÀS I PREPARACIÓ A EXAMEN

Programació web, Java, Python, Arduino, C++

A Excellent Code Academy oferim un ventall d'opcions per a estudiants que vulguin repassar un cert llenguatge amb un objectiu, o simplement millorar els seus coneixements. El nostre programa de repàs està orientat a alumnes de programació de totes les edats que vulguin ampliar o reforçar els seus coneixements. Excellent Code Academy té un ampli ventall de llenguatges impartits per experts en cada matèria.

PHP y BBDD

PHP és un llenguatge molt versàtil utilitzat en el desenvolupament de págines i aplicacións web. També fem classe de Bases de Dades.

R

R es una eina fantàstica pel modelatge estadístic i l’anàlisi de dades. També estudiem les llibreries més utilitzades, com ggplot2 i tidyr.

C / C++

Aquests dos llenguatges àmpliament relacionats son especialment útils per al desenvolupament de programari natiu. Considerem C++ el millor llenguatge per l’aprenentatge.

Python

Un dels més pròxims al llenguatge natural, python es normalment estudiat a cicles de grau superior i carrera. Es una de les millors per introduir a l’estudiant a la programació.

Java

Java es un llenguatge multiplataforma modern i actualitzat, especialment rellevant per la serva relació amb android, i la enorme versatilitat de la seva sintaxi.

JavaScript

JavaScript, junt amb JQuery i Angular JS són el que dona vida a una página web. Oferim classe per a qualsevol d'aquests frameworks basats en JavaScript

Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadistiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. OK | Més informació